BG.jpg

Onze modellen

Untitled-1.png
Airco Radeco

Laag aan de wand

Wandunit laag aan de wand gemonteerd.

Airco Radeco

Hoog aan de wand

Wandunits bieden een financieel aantrekkelijke oplossing. Deze wandunits worden veelal geplaatst in ruimtes waar men snel en zonder veel ingrepen een goed klimaat wenst. Ze kunnen hoog aan de wand gemonteerd worden en vragen geen speciale bouwkundige aanpassingen. Tevens worden ze toegepast wanneer er boven het verlaagde plafond onvoldoende ruimte beschikbaar is. Door de horizontale en verticale uitblaaslamellen is, ongeacht de plaats in de ruimte, een goede luchtverdeling gewaarborgd. Wandunits worden veelal gemonteerd in woningen en kleine kantoren.

Airco Radeco

Vloer units

Vloer units zijn door hun vloeropstelling uitermate geschikt om ook bij hoge glasvlakken of matig geïsoleerde gevels, een behaaglijk binnenklimaat te voorzien.

Deze units zijn verkrijgbaar met of zonder omkasting. De modellen met omkasting kunnen direct aan de wand (op de vloer) geplaatst worden en de modellen zonder omkasting kunnen in de lambrisering of onder een vensterbank ingebouwd worden.

Wegens hun geringe diepte bieden vloermodellen zowel klimaattechnisch als esthetisch een uitstekende oplossing.

Airco Radeco

Plafondonderbouw units

Plafondonderbouwunits worden veelal toegepast in grote ruimtes waar men snel en zonder veel ingrepen een goed klimaat wenst. Ze worden tegen het plafond gemonteerd en vragen geen speciale bouwkundige aanpassingen.
Tevens worden ze toegepast wanneer er boven het verlaagde plafond onvoldoende ruimte beschikbaar is. 
Door de automatische swingklep is een goede luchtverdeling gewaarborgd. Plafondonderbouw toestellen zijn door hun relatief hogere luchtsnelheid geschikt voor grotere langwerpige ruimtes en worden aldus veelal toegepast in winkels en horecagelegenheden.

Airco Radeco

Inbouwcassettes

De stille werking, het aantrekkelijke design en de doordachte technologie maken deze toestellen geschikt voor tal van toepassingen. ...

Airco Radeco

Kanaaltoestellen

Hoge comforteisen van de gebruiker leiden steeds tot het toepassen van kanaalmodellen.


De redenen hiervoor zijn logisch :

  • het binnentoestel is niet zichtbaar

  • de luchtverdeling gebeurt optimaal mits juiste keuze en positie van de uitblaasroosters

  • eenvoudige toevoer van verse lucht mogelijk

  • zéér stille werking

Airco Radeco

Wijnkoeling & ijswaterinstallaties