Airco Radeco

Airco Radeco Borsbeek,

Untitled-2.png

Over Radeco NV

Radeco is een bedrijf gespecialiseerd in luchtbehandelingstechnieken zoals ventilatiesystemen, airconditioning, warmtepompen, cleanrooms en koeling voor woningen, winkels, burelen en industriële toepassingen.

Er wordt gestreefd naar perfectie : discrete en goedwerkende installaties die prima resultaat geven, aan de strengste eisen voldoen en bovendien volledig geïntegreerd kunnen worden in elk interieur. De systemen die wij toepassen hebben een breed toepassingsgebied en bevatten een grote verscheidenheid van toestellen. Dat gaat van warmtepompen lucht-lucht of warmtepompen gecombineerd lucht - vloerverwarming over productie van sanitair warm water tot de modernste systemen van warmterecuperatie en energieterugwinning, gasgestookte warmtepompen enz. Wij scholen ons en het ganse team jaarlijks bij zodat wij met de modernste technieken overweg kunnen. Energieverbruik terugdringen is steeds onze grote drijfveer!

De firma RADECO NV is gestart in 1986. Deze jarenlange ervaring heeft steeds topkwaliteit afgeleverd in alle werven waar wij klimaatsystemen geïnstalleerd hebben. RADECO NV is eveneens een solvabel bedrijf. "Het plan" is om binnen 25 jaar nog steeds een belangrijke speler te zijn op de Belgische klimaat-installatie-markt. Daarom is een stevige financiële basis een noodzaak en al vele jaren een werkelijkheid in ons bedrijf.

Wat het personeelsbeleid betreft is het eenvoudig: enkel bekwaam personeel wordt in dienst genomen. Al onze techniekers zijn gevormd en opgeleid op Vlaamse scholen. Zij zijn allemaal in het bezit van gecertificeerde diploma's koeltechnieken. Dat is sinds 10 jaar een verplichting in Vlaanderen ... 

iStock-1232128523.jpg

Hét handelsmerk van ons bedrijf: oog voor détail resulteert in een maniakale afwerking.

Op technisch vlak kunnen we hier door een perfecte installatie afleveren, die in samenspraak met de opdrachtgever ook esthetisch aan de verwachtingen voldoet. Kwaliteit dragen wij hoog in het vaandel. Dat betekent dat van wij van bij het ontwerp van de installatie zowel de kwaliteit op technisch vlak als op het vlak van comfort, het energieverbruik en de gebruiksvriendelijkheid incalculeren.

 

Wij werken met wereldmerken en plaatsen de meest geavanceerde airconditioningsystemen. In ons eigen atelier worden luchtbehandelingsinstallaties ontwikkeld volgens de geldende CE normen door een team van specialisten. Onze eigen enthousiaste technische dienst staat in voor de ontwikkeling, plaatsing en service. Wij wensen materiaal van topkwaliteit af te leveren en dit moet gepaard gaan met een maximale ondersteuning door de fabrikant/invoerder. Daarom is de waarborg die wij verstrekken waterdicht en absoluut. Géén "kleine lettertjes" ....

Samen met de fabrikant is er besproken dat wij 5 jaar garantie aanbieden. 

Dit in combinatie met een onderhoudsvoorstel op uw buitentoestellen (de binnentoestellen worden door uw diensten gedaan) heeft u de zekerheid over een goed werkende installatie ter beschikking  voor vele jaren. RADECO NV maakt er een erezaak van op voorhand concrete en juiste afspraken te maken i.v.m. de geleverde werken en het materiaal. Géén "onverwachte" meerprijzen dus ... Redelijk uniek "in den bouw" en voor u de garantie dat de overeengekomen prijs ook de werkelijke kostprijs van de installatie zal bedragen. Er worden op voorhand plannen afgegeven die door ons ingetekend en aangepast kunnen worden op maat van het gebouw. Eveneens de technische fiches worden afgegeven zodat de eindklant weet wat hij mag verwachten en kan inschatten hoe de opbouw van de installatie er zal uitzien. Per project is er één medewerker het aanspreekpunt die op de hoogte is van alle details op de werf en waarbij de klant steeds terecht kan met vragen of suggesties.

VOOR EEN MEER GEDOCUMENTEERDE KIJK OP ONZE FIRMA: WWW.RADECO.BE