VENTILATIE

Gezond leven begint bij Airco Radeco Borsbeek

De ventilatie-experts van Airco Radeco Borsbeek (Antwerpen) zijn gespecialiseerd in de creatie van een optimaal en gezond leefklimaat voor uw woning of bedrijf. Dankzij onze innovatieve ventilatieoplossingen geniet u op elk moment van de dag van een frisse, zuivere binnenlucht. 

Verontreinigde lucht wordt efficiënt afgevoerd terwijl onze systemen uw ruimtes voorzien van een gebalanceerde toevoer van gezonde, zuurstofrijke lucht. Om uw woon- en werkcomfort te vergroten, gebruiken we enkel materialen die uitblinken in kwaliteit, milieuvriendelijkheid en effectiviteit. Een hoogwaardig resultaat op maat van úw situatie, daar streven we naar. 

Merken van topkwaliteit

We adviseren u met plezier over de mogelijkheden en de optimale merken. We werken met hoogwaardige producten van onder meer:

 1. Climaveneta
 2. Daikin
 3. Mitsubishi Electric
 4. Panasonic
 5. Samsung
 6. Toshiba 

De voordelen op een rijtje

Een doeltreffend ventilatiesysteem door Airco Radeco garandeert u:

 • een voortdurende, grondige verluchting van uw ruimtes
 • een gezondere leef- of werkomgeving
 • een verhoogd comfort
 • geen overlast: stille systemen die u amper opmerkt
 • een gebruiksvriendelijke bediening van uw systeem 

Ook wanneer u ventilatie wilt combineren met een systeem van warmterecuperatie, kunt u op ons vertrouwen. Onze studiedienst ontwerpt een klimatisatieconcept dat naadloos aansluit bij uw noden en verwachtingen. 

Contact

In de ruimere omgeving van Borsbeek (provincie Antwerpen) zijn wij uw partner voor alles wat te maken heeft met aircoventilatiewarmtepompen en clean rooms. Heeft u nog bijkomende vragen of wilt u meteen een afspraak vastleggen met onze specialisten? Contacteer ons gerust, wij helpen u graag verder met onze kennis en kunde.